surmysuu
surmysuusurmysuu

خواص فايبر سمنت و روش نصب آن در نماي ساختمان فايبر سمنت صفحه ايست سبك و داراي مقاومت خمشي بعلت تركيب سيمان والياف كه اين الياف به آن استحكام خمشي ميدهد. ضخامت اين ورقه ها نسبت به ابعاد آن معمولا ۱۰۰/۱ تا ۲۰۰/۱ ميباشد.حساس به تغييرات رطوبت ميباشد و در ازاي يك در صد رطوبت ۱۰۰۰۰/۱ تا ۲۰۰۰۰/۱ ابعاد آن در دوجهت افزايش يا كاهش ميبابد

۱٫ فايبر سمنت حساس به تغييرات رطوبت ميباشد وخاصيت انتقال وجذب و دفع رطوبت را دارد.مثال وقتي قسمتي از آن بعلتي مانند تابش آفتاب رطوبت از دست دهد زمان نسبتا طوالني الزم است كه اين تغيير به ساير نقاط آن برسد وهمگن گردد در اين مدت تا همگن شدن تنش هاي داخلي بسيار بوجود ميايد و ميتواند باعث اعوجاج و ترك خوردگي گردد در صورتيكه اين تغيير نسبت به آخرين نقطه تغيير نيافته زياد باشد مشكالتي را بوجود مياورد )نگهداري بسته بندي در هواي ازاد زير افتاب و باران در حاليكه اين فاصله كم باشد در مدت زمان كوتاهي در ضخامت حدود ۲تا ۳ روز جبران مينمايد در اين حالت فايبر سمنت به كمك آن آمده و از تغييرات زياد جلوگيري مينمايد.

۲٫ فابير سمنت در نماي ساختمان

در نماي ساختمان به علت تابش خورشيد و ريزش باران روي فايبرسمنت بالطبع تغيرات ابعادي در آن بوجود ميايد فايبرسمنت را معموال بوسيله پيچ به سازه هاي ويژه آن متصل ميكنند ! چون تغيير ابعاد در دو جهت ميباشد. درصورتيكه تغير ابعاد در جهت عمود به امتداد پيچ ها باشد بعلت نيروي حاصل شده از اين تغيير ابعادي يا تورم و باد كردگي ايجاد ميكند يا باعث ترك خوردن از محل اتصال به سازه ميگردد.

درحاليكه نيروي در امتداد پيچ ها بعلت هم راستا بودن پيچ ها اين نيرو خنثي ميگردد.بنابراين ميبايست سازه متصل به پيچ ها در جهت عمود به راستاي آنها داراي امكان جابجايي باشد.كه باعث ميشود با مقدار كم نيروي حاصل جابجا شده و فايبرسمنت بتواند سالها دوام آورده و سالم باقي بماند

۲-۱مقدار نيروي وارد شده از فايبر سمنت به پيچ ها به عوامل زير بستگي دارد

۲-۱-۱ سطح ثابت شده فايبرسمنت بين دو رديف پيچ متوالي

۲-۲-۱مقدار تغييرات رطوبت)آفتاب وباران

۲-۱-۳ مدول االستيسيته فايبرسمنت

۴-۱-۲ مقاومتهاي فايبرسمنت

۲-۱-۵ فاصله پيچ ها

به عنوان مثال براي بند ۲-۱-۱-مالحظه ميشود كه ورقهاي سايدينگ كه به عرض ۲۴سانتيمتر ميباشد به راحتي روي سازه هاي سخت قابل نصب ميباشد زيرا داراي سطح كمي است فقط براي در آخرين محل پيچ كردن روي فايبرسمنت بايد حداقل ۵سانتيمتر با انتهاي فايبرسمنت فاصله داشته باشد تا احتمال ترك خوردن از بين برود

سازه M با توجه به ساختار آن براي اين منظور ساخته شده كه تغيييرات جانبي را تحمل كرده با نيروي كمي اين جابحايي را انجام دهد كه باعث دوام فايبرسمنت نصب شده در نماي ساختمان ميگردد.

عوامل ديگر مانند ضخامت ورق استفاده شده كه باعث افزايش اينرسي ميگردد.بنابراين ورقهاي فايبرسمنت فقط در يك جهت بايد به سازه Mمتصل گردند وجهت عمود بر آن بايد آزاد باشد تا بتواند جابحايي به راحتي امكان پذير باشد

لازم به ذكر است كه جلوگيري از نفوذ آب و رطوبت با هيچ سازه فلزي امكان پذير نميباشد.بلكه بايد بوسيله درز گيري با يك ماده االستومري انتي UV انجام شود.

براي انجام اين كار الزم است زير فايبرسمنت پر باشد تا بتوان ماده درزرگير را در فاصله بين دو فايبرسمنت پر نمود.

در جهت طولي سازه M با استفاده از يك ورق الستيك نازك پشت چسب دار اين عمل انجام مي شود

آبندي كردن درزهاي فايبر سمنت چگونه انجام مي شود؟

در جهت عمود برسازهM نيز يك ورق به عرض ۵سانتيمتر به شرح زير استفاده ميكنيم:

آبندي كردن درزهاي فايبر سمنت حتماً بايد توسط ماده االستومر انجام شود زيرا سازه A و ساير سازه ها قدرت آب بندي ندارند براي پوشش ماده درز بندي احتياج به زير سازي ميباشد لذا يك ورق گالوانيزه به پهناي ۶-۵ سانتيمتر و به ضخامت حداقل يك ميليمتر انتخاب مي كنيم و آن را بصورت افقي به سازه هاي M( در محل فرورفتگي M )و سازهاي v پيچ مي كنيم.

در مكاني كه اين ورق عبور مي نمايد(۵-۶ سانتيمتر) ميبايست بخاطر جلوگيري از برآمدگي الستيك هاي عمودي به پهناي ورق بريده شوند تا ورق ايجاد برآمدگي ننمايد بستن اين ورق ها به سازه هاي MوV بمنظور پوشش درز افقي بوجود آمده از پانلهاي سيماني ميباشد و فقط وظيفه نگهداري ماده درزبندي را به عهده دارد اين ورقهاي فلزي به هيچ وجه نبايد به پانل هاي سيماني پيچ شوند زيرا با قرار دادن M در دو طرف اجازه تغير مكان به پانل ها در عمود بر جهت سازه هاي M داده ميشود در صورتيكه هرگونه سازه يا ورق فلزي در جهت عمود بر سازه M به پانل هاي سيماني پيچ شود اجازه جابجايي در اثر تغييرات رطوبتي را ميگيرد ورق سيماني از چهار طرف مقيد مي شود و باعث شكست و ترك خوردن خواهد شد .

 

امتیاز:
بازدید: 12
برچسب:
:
[ 1399/8/30  ] [ ۱۴ ] [ surmysuu ] [ ]

مراحل و چگونگي نصب صفحات فايبر سمنت برد : در اتمام ساخت اتاق و فضاي داخلي ساختمان ، نصب بر روي سقف و ديوارها مرحله مهمي است . استفاده از فايبر سمنت برد امروزه با استقبال خوبي مواجه شده و پيمانكاران بسياري در پروژه هاي خود از آن استفاده مي كنند . سرعت در اجراي كار ، كاهش هزينه ناشي از نيروي كار كمتر، سرمايه كم با توجه به مدت زمان اجراي پروژه ، عايق بندي مطلوب ، وزن سبك ، استحكام و دوام فوق العاده ، مقاومت در برابر آتش و رطوبت مواردي از مزاياي بي شمار نصب فايبر سمنت برد مي باشند . در اين مقاله سعي داريم تا شما را با نحوه نصب فايبر سمنت برد آشنا كنيم با ما همرا ه باشيد .

مراحل و چگونگي نصب صفحات فايبر سمنت برد

نحوه نصب فايبر سمنت برد با توجه به محل و موقعيت آن متفاوت اسست. براي مثال اگر مي خواهيد صفحات را در زيرزمين نصب كنيد، نياز به تسمه زني به ديوارهاي اطراف جهت ساخت يا اسكلت براي نصب داريد. براي نصب بر روي سقف و پيچ نمودن صفحات فايبر سمنت برد بر روي آن نياز به اسكلت تي شكل داريد (بر روي يك تكه چوب تكه چوبي ديگر را به شكل تي متصل نماييد). شما مي توانيد از اين اشكال جهت نگهداري صفحات فايبر سمنت برد در زمان پيچ نمودن آنها به اسكلت فلزي استفاده نماييد. به طور كلي مراحل نصب فايبر سمنت برد شامل موارد زير است:

1- برآورد تعداد مواد اوليه مورد نياز در نصب فايبر سمنت برد

ابتدا ابعاد ديوار و سقف مورد نياز جهت نصب را اندازه گيري كنيد. سپس مساحت هر سطح مورد نظر را محاسبه و در نهايت كل سطوح برآورد نماييد. در مرحله بعد مساحت كل مورد نظر بدست آمده را بر مساحت يكي از صفحات فايبر سمنت برد تقسيم كرده، عدد بدست آمده تعداد صفحات مورد نياز را به شما نشان مي دهد. اين نكته را در نظر داشته باشيدكه هميشه 5 درصد مساحت كل بدست آمده را جهت پرتي و ضايعات بيشتر برآورد كنيد. به طور تقريبي براي هر 100 فوت مربع مساحت نياز به 100 عدد پيچ فايبر سمنت برد داريد.

 

2-برش دادن صفحات نصب فايبر سمنت برد

براي برش اين صفحات، محل هاي برش صفحات فايبر سمنت برد را به وسيله اندازه گيري و نشان گذاري بر روي لبه هاي آنها مشخص كنيد. صفحات را بر روي ديوار تكيه داده و بوسيله چاقوي مخصوص بر روي صفحات خط بكشيد. سپس بر روي محل خط كشي شده فشار وارد آورده تا صفحه از محل مورد نظر شكسته شود. در مرحله بعد با بكار بردن چاقو و از پشت محل خط كشي و صفحه شروع به بريدن كنيد. در نهايت پس از جداسازي قطعات اقدام به صيقلي نمودن سطح برش نماييد.

3-نصب صفحات فايبر سمنت برد در سقف

اين نكته را در نظر بگيريد كه هميشه ابتدا سقف را تمام و سپس شروع به نصب ديوار نماييد. براي نصب صفحات بر روي سقف ابتدا بررسي كنيد كه تيرها تراز بندي شده و هم سطح باشند. و به وسيله تخته هاي عمودي آنها را به هم متصل نموده و هر جايي كه لازم است آنها را صاف و هموار كنيد . سقف را اندازه گيري نموده و در تسمه ها را جايگذاري كنيد. دقت نماييد كه اسكلت به فاصله يك چهارم اينچ از گوشه ها فاصله داشته باشد.

از چسب براي اتصال اولين پنل به تيرها استفاده نماييد. صفحات را با كمك تيرك تي شكل و يا بالا بر نگهداريد. از مركز صفحه شروع به سوراخ كاري و پيچ نمودن آن به اسكلت زيرين و در فواصل 12 اينچ نماييد. پيچ ها از لبه هاي بايد حداقل 0.5 اينچ فاصله داشته باشند. صفحات بعدي را به همين ترتيب ادامه مي دهيم.

4-نصب فايبر سمنت برد در ديوار

براي اين كار ابتدا موقعيت قرارگيري اسكلت را بر روي ديوار مشخص كنيد. ديوار را اندازه گيري نموده و موقعيت صفحات بر روي اسكلت زيرسازي را تعيين كنيد. صفحات به اندازه 4/1 اينچ از زوايا فاصله داشته باشند. صفحات به صورت افقي نصب شوند. از گوشه بالايي صفحه و به فواصل 16 اينچ شروع به پيچ نمودن صفحات نماييد. هنگان نصب ديوار فاصله 2/1 اينچ پيچ نمودن تا لبه هاي صفحات را رعايت كنيد. ميان صفحه پاييني و سطح كف حدود 0.5 اينچ فاصله بايد باشد بطوري كه مي توانيد جهت اندازه گيري دقيق يك صفحه فايبر سمنت برد را بر روي زمين قرار داده و بر طبق آن اندازه گيري نماييد. و در آخر مقادير اضافي صفحات در گوشه ها و زوايا را برش دهيد.

 

چه ابزار و لوازمي براي نصب صفحات فايبر سمنت برد مورد نياز است؟

براي نصب صفحات فايبر سمنت برد ابزار و لوازم زيادي مورد نياز هست. از جمله ابزار مورد نياز براي نصب مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • صفحات به اندازه محاسبه شده
  • پيچ هاي صفحات فايبر سمنت برد
  • زاويه هاي تقويت كننده
  • چسب ساختماني مناسب
  • چاقوي مخصوص فايبر سمنت برد
  • وسيله حمل صفحات فايبر سمنت برد
  • تراز بندي فايبر سمنت برد
  • دستگاه دريل
  • تكيه گاه تي شكل
  • بالابر فايبر سمنت برد

ويژگي هاي پيچ هاي نصب صفحات فايبر سمنت برد

بهتر است به جاي استفاده از سيم ها و مفتول از پيج هاي نصب استفاده كنيد. با استفاده از مته مخصوص بر روي دريل مي توانيد محل آنها را بر روي اسكلت مشخص نماييد. توجه داشته باشيد كه محل پيچ ها را عميق سوراخ نكنيد. بر روي اسكلت چوبي از پيچ هاي شياردار درشت و جهت اسكلت فلزي از پيچ هاي شياردار ريز استفاده كنيد.

معمولا براي نصب با ضخامت 2/1 اينچ از پيچ هاي فايبر سمنت برد با طول 1 و 8/5 اينچ و براي نصب با ضخامت 8/5 اينچ از پيچ با ضخامت 2 اينچ استفاده مي گردد. بر روي ديوارها صفحات فايبر سمنت برد به فاصله 16 اينچ از يكديگر و براي نصب صفحات فايبر سمنت سقف به فاصله 12 اينچ از يكديگر بر روي اسكلت پيچ مي شوند. (توجه داشته باشيد كه اين اندازه ها بسته به ابعاد و كاركردهاي مختلف فايبر سمنت برد متفاوت است.)

قيمت فايبر سمنت برد

تكنولوژي پيشرفته و اتوماسيون ( هوشمند سازي خط توليد ) به كار رفته در امر توليد پانل سيماني فايبر سمنت برد، اين امكان را فراهم نموده است كه محصول مورد نظر با قيمتي متعادل، رقابتي مناسب و كيفيتي ارزنده ارائه شود. جهت اطلاع از قيمت فايبر سمنت و سفارش اين محصول مي توانيد با همكاران ما تماس گرفته تا راهنمايي هاي لازم را به شما ارائه دهند.

امتیاز:
بازدید: 92
برچسب:
:
[ 1398/9/24  ] [ ۰۷ ] [ surmysuu ] [ ]

فايبرسمنت مدرن ترين متريال براي نماي ساختمان : ساختماني كه در تصوير مشاهده مي كنيد از سه بخش اساسي تشكيل شده است، يك ساختمان چند منظوره منفعل ، با سايبان و پاركينگ زيرزميني. يكي از مولفه هاي اساسي اين ساختمان مربع بودن و طراحي نماي بيروني آن با فايبرسمنت خاكستري در اندازه هاي مختلف و پنجره هاي چوبي براق مي باشد .

فايبرسمنت مدرن ترين متريال براي نماي ساختمان

استحكام و مقاومت در برابر رطوبت چيزي است كه فايبر سمنت را به يك انتخاب عالي براي مناطق مستعد گردباد و طوفان تبديل كرده است. باد و گازهاي زياد مي توانند نماي وينيل يا آلومينيوم را به طور كامل از بين ببرند در حالي كه فايبر سمنت با دوام تر است. اين نه تنها براي مالكان خانه عالي است بلكه براي پيمانكاراني كه نيازي به استفاده از وقت و منابع ارزشمند در ساخت تعمير فايبر سمنت براي مشتريان خود ندارند نيز مناسب است.

همانطور كه در تصاوير مشاهده مي كنيد اين ساختمان در ميدان مركزي شهر قرار دارد و به گونه اي طراحي شده است كه دوچرخه سواران و اتومبيل ها به راحتي مي توانند از زير آن عبور كنند.

فايبرسمنت برد كناميت، ضد آب، سبك و ارزان

صفحات سيماني سمنت برد «فايبر سمنت برد»، يكي از بهترين و زيباترين پوشش‌هاي نما براي ساختمان‌هاي مختلف هستند. اين فناوري جزء فناوري‌هاي تأييد شده مركز تحقيقات ساختمان و مسكن وزارت راه و شهرسازي است. به لحاظ خواص و تركيبات، كناميت تركيبي از سيمان، الياف سلولز، آب و هوا است كه با استاندارهاي جهاني تهيه شده است. فايبرسمنت ايراني كناميت، نسبت به باقي متريال‌هاي نماسازي ساختمان ارزان‌ترين و مناسب‌ترين است.

تكنولوژي پيشرفته و اتوماسيون ( هوشمند سازي خط توليد ) به كاررفته در امر توليد پانل سيماني فايبر سمنت برد ، اين امكان را فراهم نموده است كه محصول مورد نظر با قيمتي متعادل، رقابتي مناسب و كيفيتي ارزنده ارائه شود. جهت اطلاع از قيمت فايبر سمنت و سفارش اين محصول مي توانيد با همكاران ما تماس گرفته تا راهنمايي هاي لازم را به شما ارائه دهند .
 

واحد تحقيق و توسعه شركت رزين چوب راش به عنوان يك واحد نمونه در توليد فايبر سمنت از برترين هاي اين رده مي باشد . اين شركت موفق به توليد محصول جديدي به نام كناميت ( فايبر سمنت برد ) گرديده است . هدف از توليد صنعتي پانل سيمان اليافي ( فايبر سمنت برد ) در جهت صنعتي سازي ساختمان و دورشدن از ساخت و ساز سنتي مي باشد كه باعث حذف كارهاي اضافي شده و موجب سبك سازي ساختمان مي گردد.

امتیاز:
بازدید: 100
برچسب:
:
[ 1398/6/28  ] [ ۰۸ ] [ surmysuu ] [ ]

با توسعه علم و فن آوري مواد در مهندسي عمران، مواد بتني به طور گسترده اي مورد استفاده قرار مصالح ساختماني در سراسر جهان است. مهمترين مزيت بتن، قدرت فشرده سازي آن است. با اين حال، نقص هاي بسياري براي مواد بتني وجود دارد، از قبيل عملكرد ضدميكردگي پايين، استحكام كششي كم و غيره. به منظور غلبه بر نقص مواد بتني، بسياري از محققان تحقيقات زيادي براي بهبود خواص بتن، به ويژه سختي بتن انجام داده اند. ثابت شده است كه استفاده از الياف مي تواند خواص مكانيكي و دوام بتن را بهبود بخشد.

تفاوت مصالح سنتي با فايبر سمنت برد

فايبر سمنت برد نسل جديدي از مصالح ساختماني

فايبر سمنت برد نسل جديدي از مصالح ساختماني متشكل از سيمان، الياف طبيعي يا مصنوعي به‌ استثناي آزبست و در بعضي موارد سيليس، آهك و ديگر افزودني‌ها براي افزايش مقاومت‌هاي مكانيكي و شيميايي است.اين محصول به‌صورت ورقه‌اي، نواري و تايلي توليد و كاربردهاي بسيار متنوع در صنعت ساختمان دارد.شايد يكي از مهم‌ترين دلايل توسعه استفاده ازاين محصول قيمت فايبر سمنت برد مي باشد كه بسيار مناسب آن مخصوصاً در كاربرد در نماي ساختمان در مقايسه با ساير مصالح باشد.

تفاوت مصالح سنتي با فايبر سمنت برد

مزيت استفاده از فايبر سمنت برد

مصالح نوين ساختمان سازي در سالهاي اخير با توجه به گسترش صنعت ساخت و ساز و توسعه فرهنگ شهر نشيني رواج زيادي يافته است. با توجه به اهميت عواملي همچون كاهش هزينه هاي تمام شده، كاهش نيروي انساني درگير در پروژه، سرعت در اجراي پروژه و در نتيجه اتمام زود هنگام پروژه و كاهش هزينه ها موجب جايگزيني و استفاده از انواع مصالح نوين ساختمان سازي شده است. استفاده از انواع مصالح نوين ساختمان سازي كه داراي دوام و استحكام بيشتر، مقاومت در برابر فشارهاي وارده و نيروهاي طبيعي و ماندگاري و طول عمر بيشتر نسبت به مصالح ساختماني سنتي باشند مورد استقبال گسترده پيمانكاران و افراد فعال درصنعت ساختمان گرديده است.

ساخت و ساز خشك

امروزه جهت معرفي سازه هاي جديد به عنوان جايگزين سازه هاي فلزي يا بتني و سنگي رايج، اقداماتي صورت گرفته و هدف اصلي آن نيز استفاده از تكنولوژي و انتخاب سازه اي مناسب ، مستحكم و متكي بر مصالح روز دنيا جهت رسيدن به كيفيت مطلوب و صرفه جويي در وقت و هزينه مي‌باشد.

يكي از راهكارهاي رفع مشكلات ساختمان سازي، كنار گذاشتن ساخت و ساز سنتي يا "پوشش تر" مي‌باشد و شامل ديوارهاي نما و داخلي اكثر ساختمان هايي مي‌شود كه از مصالح سنگين (بلوك، آجر، سنگ،چوب ...) با زيرسازي ملات ساخته شده اند. اين مصالح معايب و عوارض بسياري از جمله: 1- بالا برد وزن بسيار زياد بنا 2- كند بودن عمليات ساخت 3- ضايعات زياد و پرت مصالح 4- ايجاد آلودگي و گرد و خاك در هنگام ساخت و تخريب 5- عدم كنترل كيفيت مصالح متصل كننده (ملات) در زمان ساخت 6- اتصال ضعيف و احتمال ريزش هنگام زلزله و افزايش خسارات مالي و جاني،7- ايجاد خستگي زود هنگام و پايين آمدن كيفيت كار را به همراه دارد.

پانل هاي سيماني اليافدار از تركيب سيمان، آب، مواد معدني، الياف سلولزي و سيليس و توسط ماشين هات چك و دستگاه اتوكلاو فرآوري و ساخته مي شوند.

تفاوت مصالح سنتي با فايبر سمنت برد

تفاوت مصالح سنتي با فايبر سمنت برد

مزاياي مصالح نوين ساختمان

  1. سهولت در اجرا و نصب فايبر سمنت برد
  2. سرعت بالاي اجراي مصالح نوين ساختمان سازي از جمله فايبر سمنت برد
  3. مقاومت در برابر عواملي همچون رطوبت، آتش سوزي، اشعه ماوراء بنفش، حشرات و موريانه
  4. اجراي ساخت و ساز خشك بدون نياز به استفاده از مصالح
  5. سهولت در اجرا و امكان تعبيه تاسيسات، شبكه برق، لوله هاي آب، هواكش و ساير موارد در سقف كاذب فايبر سمنت برد
  6. مصالح نوين ساختمان سازي از جمله فايبر سمنت برد داراي وزن بسيار سبك بوده و موجب كاهش وزن كلي سازه مي گردند.
  7. داراي نماي زيبا و پوشش فوق العاده جهت نماي ساختمان
  8. مقاومت عالي در برابر نيروهاي فشاري و كششي ناشي از تغييرات دمايي و ترك خوردگي
  9. صفحات سيماني الياف دار داراي سطح صيقلي و صاف بوده لذا امكان نصب كاغذ ديواري، رنگ آميزي و روكش كاري سطح بدون نازك كاري آن وجود دارد.
  10. اكثر مصالح نوين ساختمان سازي مانند فايبر سمنت برد دوستدار محيط زيست بوده و فاقد مواد شيميايي مضر براي سلامتي هستند.
  11. قابليت اجرا در نماي ساختمانهاي بلند مرتبه، برجها و انواع سازه هاي بتني و فلزي
  12. قابليت رنگ پذيري در فايبر سمنت برد و امكان همگوني با دكوراسيون
  13. مصالح نوين ساختمان سازي بدليل سهولت در اجرا و سرعت بالاي كار نياز به حداقل نيروي انساني مورد نياز دارد.

تفاوت مصالح سنتي با فايبر سمنت برد

تفاوت مصالح سنتي با فايبر سمنت برد

مشكلات كنوني ساخت و ساز با مصالح سنتي

  • كندي پيشرفت اجرايي پروژه‌ها به دليل روش هاي ساخت و ساز سنتي
  • كيفيت پائين ساختمان‌ها به دليل گراني هزينه نظارت
  • اقتصادي نبودن پروژه‌ها به دليل طول عمر پائين ساختمان‌ها
  • گراني مسكن و ساختمان به دليل ناتواني سيستم عرضه روش سنتي در برابر افزايش روز افزون تقاضاي ساختمان

 

امتیاز:
بازدید: 104
برچسب:
:
[ 1398/5/8  ] [ ۰۹ ] [ surmysuu ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
امکانات وب